3D-visualization

fotorealistisk_3d_bild

Behöver du en pålitlig leverantör av professionella 3D-visualiseringar?

Då kan du vara trygg med vårt team av professionella 3D-visualiserare och CAD-grafiker som levererar  fotorealistiska 3D-visualiseringar och animationer. Vi fungerar gärna som din extraresurs när jobb och deadlines hopar sig på arkitektkontoret eller eller mäklarbyrån.

Arkitekt, fastighetsmäklare eller i behov av en produktbild?

animation

 

Om du är arkitekt har du antagligen redan en 3D-modell och en rendering men behöver kanske snabbt få fram en postproduktion med tajt deadline och budget? Är du fastighetsmäklare kanske din beställning istället gäller en fotorealistisk  möblerad interiör, renderad och modellerad från grunden. Eller om du är i behov av en produktbild så kanske du redan har en CAD-ritning men vill ha en 3D produktbild renderad i fotostudiomiljö. Vi utgår alltid från din verksamhet och dina önskemål.

Varför jobba med oss?

3D-visualisering

 

Vi är ett fast team med specialister som är vana att jobba tätt ihop med våra uppdragsgivare. Feedback och ändringar går smidigare när man jobbar i ett litet team med få mellanled.

Prisvärd 3D-produktion, hur?

3D visualisering

 

Vi använder oss av en ny spännande teknik som vuxit fram senaste åren, så kallad GPU-rendering. Med hjälp av mjukvara som utnyttjar den nya generationens grafikkort kan fotorealistiska 3D-renderingar och 3D-animationer skapas på sekunder och minuter istället för timmar eller dagar. En revolution som sägs komma att förändra hela branschen, men för oss är framtiden redan här!

Vår verktygslåda

Vi arbetar bland annat med Lumion 4, Autodesk 3DS Max, Sketch Up, Photoshop, V-Ray och Octane Render.

Välkommen att kontakta oss för mer information!

lumion-render