Animation & VFX

filmstrip

Vad ska animation vara bra för?

För oss på Brolly är animation dörren till en värld full av kreativitet, fantasi och drömmar. Vi älskar magin som uppstår i den världen både i slutresultat och kreativ process. Animation och CGI vinner ständigt ny mark inom FX, dataspel, reklamfilm, fotorealistiska visualiseringar, och givetvis traditionell 3D-animerad barnfilm.

Kostnadseffektiv animation för interiör & arkitektur, hur?

animation_visualisering

Animation måste inte alltid innebära höga kostnader och långa deadlines. Med hjälp av mjukvara som exempelvis Lumion, Octane och andra realtidsrenderare kan vi nu producera  animationer filmer och 3D-bilder på en bråkdel av den tid det tog förr. Även fotorealistiska visualiseringar går att producera relativt snabbt idag med hjälp av en ny generation renderare som utnyttjar moderna datorers GPU-kraft.

Animation fur alle!

Vi skapar animerad visualiseringsfilm, vinjetter och reklamfilm, gärna i klassisk stop motion, cut-out eller claymation stil. Vi strävar efter en varm analog old-school känsla i våra 3D-produktioner. Våra favoritverktyg varierar från projekt till projekt, men vanligaste arbetsmiljöerna är 3DS Max, Lumion, SketchUp, Maya och After Effects.